Všimněte si, jak skladovat nezralé avokádo.
Avokádo je možné skladovat, i když jsme ho otevřeli příliš brzy. Snadno to zvládnete pomocí tohoto triku. Superpotravina, která se objevila v naší domácnosti a konečně se stala nejlepším spojencem zdraví bohatého na železo. Stali jsme se bezvýhradnými fanoušky nejlepšího avokáda, které má určité vlastnosti, jež jdou ruku v ruce a konečně dokáže naplnit spoustu důležitých potřeb.
Avokádo můžeme skladovat, i když je tvrdé, můžeme si na něm pochutnat jako na nejlepší máslové svačince tohoto prvku. Můžeme si ukousnout pořádný kus a vytvořit tak tyto prvky, které znamenají „před“ a „po“. Ruku v ruce s tím jde řada detailů, které mohou být důležité a které nám mohou pomoci maximalizovat požitek z této kuchyně, což může být zásadní. Existuje jeden trik, který změní váš život a umožní nám poznat o něco více o tomto typu jídla, které má velmi dobré vlastnosti, nikdy nezklame.
Avokádo můžete skladovat
Abychom si tento typ potraviny plně vychutnali, měla by být co nejkrémovější. Právě tato textura nás nutí zamilovat si ji, stejně jako vlastnosti tohoto typu potraviny, která se, aniž bychom to čekali, stává v těchto jarních dnech jednou z námi nejžádanějších.
O avokádu toho moc nevíme. Není to ovoce, které u nás roste a které se u nás nepěstuje, takže jsou tu některá tajemství, o kterých možná nevíme. Je čas zaměřit se na některé suroviny v naší kuchyni, které časem poznáme lépe.
Pokud přemýšlíte nad pěkně zralým avokádem, buďte si jisti, že máme trik, jak mu pomoci rychle dozrát, aby se dalo snáze sníst a nezůstaly po něm žádné zuby. Tento způsob přípravy avokáda, které se dostane na náš talíř, vám výrazně změní život.
Jedná se o trik, který pomůže avokádu rychle dozrát.
Avokádo můžete vložit do papírového sáčku spolu s banánem, který je jednou z ingrediencí, jež tomuto ovoci pomohou rychleji dozrát. Vzhledem k variantě, která může trvat i několik dní, jsme si až dosud nemysleli, že je to možné.
Odborníci nám dávají důležitý tip, jak zajistit rychlé dozrávání avokáda:
Pokud chcete, aby avokádo dozrálo rychleji, můžete to udělat v troubě. Na slupce avokáda udělejte dva nebo tři tenké zářezy, zabalte je do hliníkové fólie a vložte na 10 minut do trouby vyhřáté na 150 stupňů.
Vypněte troubu a nechte je ještě 3-4 minuty stát . Poté je nechte stát při pokojové teplotě nebo v lednici, aby se teplota rychleji snížila.
Upozornění: avokádo bude velmi měkké, takže tuto možnost doporučujeme pouze v případě, že se ho chystáte použít do guacamole nebo jako pomazánku.
Pokud chceme, aby avokádo dozrálo velmi rychle, můžeme tak učinit během několika sekund, a to podle stejného vysvětlení, které uvedli tito odborníci na svém blogu:
Pro velmi rychlé dozrání použijte mikrovlnnou troubu. Pomocí vidličky udělejte do slupek avokáda několik otvorů a vložte je do misky vyložené papírovými utěrkami. 30 sekund v mikrovlnné troubě je dostatečná doba na to, aby avokádo změklo.
Stejně jako u předchozího způsobu bude avokádo velmi měkké a vhodné pouze na hnětení. Díky těmto dvěma metodám získáte avokádo v perfektním stavu, ideální pro vaše recepty. Můžete z něj připravit lahodné guacamole a nezapomeňte, že nakonec získáte velmi zralé avokádo, které je ideální pro přípravu pyré s dalšími ingrediencemi.
Pokud avokádo skladujete v lednici, je nejlepší zabalit ho do potravinářské fólie, aby se zabránilo jeho oxidaci. Jedním z problémů tohoto ovoce je, že rychle oxiduje a mění svou krásnou zelenou barvu na nahnědlý odstín, který není vůbec příjemný na chuť ani na pohled.
Kromě toho, že ztrácí barvu, ztrácí také některé své vlastnosti, takže je ve vašem zájmu co nejvíce využít tento druh suroviny, která je nejen chutná, ale také velmi doporučovaná. Je na čase co nejlépe využít tento typ potraviny, který může být nepostradatelný a o kterém jsme možná doposud neuvažovali.
0 komentářů