- Zdravá večeře nám dodá energii, zabrání nočním potížím a pomůže nám lépe spát…
Vzhledem k náročnému rytmu každodenního života milionů Čechů je skutečností, že polotovary a mražené potraviny jsou stále oblíbenější. Je to samozřejmě normální, protože společnost touží rychle něco sníst, zejména před večeří.
Nejbarevnější varianta
Nyní je však možné připravit dokonalou večeři, pokud spěcháme a chceme jíst zdravě. Tento losos v alobalu je ideální alternativou pro ty, kterým dělá potíže uvařit rybu. Protože . Je to jasné: je to docela snadné na přípravu .
Podle odborníka na výživu , potřebujeme pouze filet z lososa, pórek, půlku citronu, půlku limetky, bazalku, lžíci olivového oleje, sůl a pepř . To je více než polovina jsou ingredience, které máme obvykle doma.
Krok za krokem
Nejprve musíme oloupat pórek, omýt ho a nakrájet na slámky. Dále nakrájíme limetku a citron na plátky. Na plech s pečicím papírem musíme za druhé položit základ z plátků citronu, pak pórek, pak filet z lososa, na který dáme trochu soli a pepře, a nakonec plátky limetky.
Poté pergamenový papír uzavřeme a necháme uvnitř prostor pro vznik páry, která pomůže uvařit celého lososa. To vše děláme asi sedm až osm minut při teplotě 190 °C. „ Je to nejjednodušší způsob, jak správně připravit rybu, a je to velmi chutné „.
Vezměte na vědomí
Stojí za zmínku, že 150gramová porce lososa obsahuje asi 30 gramů kvalitních bílkovin. To je poměrně hodně a pokrývá značnou část naší denní potřeby, zejména pokud chceme lehkou, ale výživnou večeři.
0 komentářů